UItgebreid aandacht voor Nederlandse componisten

Dit jaar zal er bij de Pianowandeling veel aandacht zijn voor muziek van hedendaagse Nederlandse componisten. Zo speel Mirsa Adami o..a werken van Louis Andriessen en Hendrik Andriessenen. Niek Blonk speelt werken van de niet zo bekende maar lovenswaardige componist Léon Bak. Henk Heykoop heeft  o.a. van Diepenbrock, Sigtenhorst Meyer en Van Bree (1835 ) op zijn repertoire. Daarnaast zal pianiste Ariadne Verstegen eigen composities ten gehore brengen. Martin Lorijn speelt Röntgen (half Duits) , Pijper en, en dat is iets bijzonders: het complete origineel voor piano geschreven werk van Vaughan Williams, zelden in Nederland uitgevoerd.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.