Dank aan iedereen!

De vleugels én de musici gingen naar buiten omdat de Pianowandeling in de gebruikelijke vorm niet door kon gaan. We moesten rekening houden met beperkingen zoals de 1,5 m afstand. Ondanks dat bleek het Piano Buiten Festival een groot succes.  We willen heel graag iedereen bedanken! Vrijwilligers, pianisten en andere musici en niet te vergeten ons publiek!. Wat was het een feest en alles zat mee, tot en met het weer! Het blijkt een prettige en veilige manier te zijn om buiten naar pianomuziek te luisteren. Heel veel mensen zijn na het festival blij naar huis gegaan!

Van Beethoven tot Zappa, van minimal music tot Tango. En bij het slotconcert de wereldpremière van de Missa Corona op Carillon. Zonder de bijdrage van pianisten en vrijwilligers en jullie als trouw publiek was dat allemaal niet mogelijk. 

Rond vijfhonderd mensen hebben zich via de website aangemeld en zij liepen de gekozen looproute onder begeleiding van de publieksbegeleiders met hun vrolijke paraplu’s. De bezoekers werkten uitstekend mee.  En dan nog de vele passanten die her en der verrast werden door pianomuziek. Er was een goede sfeer met blije mensen in de prachtige binnenstad van Culemborg en de horeca had het er ook druk mee.
Geniet nog na met ons in het fotoalbum op Facebook.

Douwe Eisenga speelt op de Varkensmarkt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.