Samenwerkingspartners

Pianowandeling werkt samen met onderstaande organisaties:

Stichting Open Monumentendag Culemborg
dat elk jaar plaatsvindt in het 2e weekend van september. Dan zijn er diverse activiteiten in Culemborg. Op zondag zijn er, mede dankzij de Pianowandeling, een aantal historische panden open waarvan anders de deuren gesloten zijn, omdat er pianogespeeld wordt. Van elke locatie is op deze site ook een stukje historische achtergrond vermeld.
Meer informatie over Open Monumentendag Culemborg leest u hier.

Stichting Culemborg 700
In 2018 heeft Culemborg 700 jaar stadsrechten. Dit wordt het hele jaar door gevierd. De organisatie van Culemborg 700 is in handen van een zeer ervaren groep betrokken Culemborgers in samenwerking met organisatoren van allerlei evenementen en festiviteiten en dankzij vele vrijwilligers. Zij zijn al geruime tijd aan het werk om er voor te zorgen dat er in 2018 het hele jaar van alles te beleven is. Het jubileumjaar moet Culemborgers met elkaar verbinden, het wij-gevoel en de trots op de stad versterken en mensen van buiten aantrekken.
Lees hier meer en over het feestprogramma.


Muzikale Mo(NU)menten
Muzikale Mo(NU)menten is een project waarin – verdeeld over 5 weekenden in september – concerten plaatsvinden op historische (erfgoed) locaties in het Rivierengebied in alle muzikale genres. In het programma worden verbindingen gemaakt tussen professionals, young professionals, jong talent en uitstekende amateurs uit het Rivierengebied. Het is een initiatief van Cultuurpact Rivierenland en wordt gecoördineerd door het servicepunt amateur kunst.

Piano Duo Academy.

Koninklijk conservatorium Den Haag.