Piano Buiten Festival 2021

2021 Piano Buiten Festival Poster

Op zondag 12 september vindt de tweede editie van het Piano Buiten Festival plaats in de historische binnenstad van Culemborg. Op zeven prachtige buitenlocaties zijn er tussen 13.00 en 17.00 concerten van 30 min. Een passend alternatief voor de succesvolle Pianowandeling waarvan in 2019 het vijfjarig jubileum nog uitbundig was gevierd. Muziek van Saint-Saens tot The Beatles, en een ‘corona-proof’ programma, waarbij er helemaal op vertrouwd wordt dat het publiek de 1,5 meter zal respecteren.

Zo is er wederom een evenement voor het trouwe publiek van de Pianowandeling, voor de ondernemers in de binnenstad en vooral voor de musici die zo graag willen spelen. De Pianoklanken moeten toch in september weer klinken, zoals elk jaar. Zodra het programma bekend is kan er via de website aangemeld worden welke concertserie men wil bijwonen. Er is een maximum per locatie mogelijk in verband met de 1,5 meter handhaving. Er is geen in- en uitloop maar er zijn vaste concerten van 30 minuten met telkens een ‘loop-‘ pauze van 15 min. en pauzes om op een terrasje wat te nuttigen. De ‘Bespeel mij piano’ zal ook weer op de Markt komen te staan.

Via het menu kunt u meer informatie vinden over o.a. de Pianisten, het Programma, de Locaties en de Horeca in de Culemborgse binnenstad. 

Programmaboekje 2021

Programmaboekje 2016

Deze website gebruikt Cookies om u de beste ervaring op onze website te geven.