Pianoles

In Culemborg vindt u diverse pianodocenten met een lespraktijk.
Op deze pagina geven wij een overzicht van pianodocenten met een link naar hun eigen website. Geeft u pianoles en wilt u hier tussen staan? Neem dan even contact met ons op. Voor een kleine jaarlijkse bijdrage is dit mogelijk en steunt u Stichting Pro Piano.


Ruben Heimans
Ruben Heimans geeft met groot enthousiasme pianoles aan kinderen en volwassenen. Naast een goede techniek leren en liedjes uit een lesboek, staat hij open voor eigen inbreng zoals popnummers, jazz of andere muziek. Neem contact op voor een gratis proefles! Ook geeft Ruben contrabas- en basgitaarles. Meer informatie: info@rubenheimans.nl, www.rubenheimans.nl, 06-43907341.


DeWalnootSandra Mol geeft elke werkdag pianoles aan zowel kinderen als volwassenen in haar studio De Walnoot, tussen 14.30 en 20.30 uur. Meer informatie vindt u op: www.pianoles.org


Hanny de Winter
Muziek verbindt en verrijkt.
Pianolessen vanaf 4 jaar.

Culemborg, Achter ’t Zand 48, op dinsdag;
Geldermalsen, Gelderse straat 58A, overige werkdagen. Tel.:       06-83999389.
E-mail: hannypiano1959@gmail.com


In pianostudio Achter ’t Zand (Culemborg) wordt pianoles gegeven aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Klassieke muziek vormt de basis, maar natuurlijk zijn uitstapjes naar pop en jazz welkom. Ook voor jonge leerlingen (vanaf 4-5 jaar) zijn er lessen mogelijk om spelenderwijs kennis te maken met muziek. Leslocatie: Achter ’t Zand 25. Contactgegevens: 06-17375288 of dghbroeders@live.nl, zie ook www.dennisbroeders.nl


Sharon Niessen 
Ben jij op zoek naar een piano docent die bij jou aan huis les komt geven in Culemborg? Dan ben je bij Sharon aan het juiste adres.
Persoonlijk, pianoles op maat en flexibel.
Lees meer over deze manier van thuispianoles op de website.  www.thuispianoles.nl 


Isabelle van Dooren
en Henning Schmidt

Isabelle en Henning geven pianolessen aan volwassenen en kinderen met muziek die het beste bij je past: klassiek, pop/jazznummers of improviseren. Er is ook ruimte voor notenleer en solfège en om eigen tekeningen/verhalen te vertalen naar muziek. Kom voor een gratis proefles naar de studio, Frisolaan 14 in Culemborg. www.isabellevandooren.nl en www.musicus-henning-schmidt.com


DW-logoElmar van Loon
Bij Elmar van Loon kunt u op woensdag- of donderdagavond vanaf 19.00 uur terecht voor pianoles.

Meer informatie vindt u op: www.elmarvanloon.nl
Of bel 06 – 52 085 380.


Logo Judith van den DoolJudith van den Dool geeft pianoles van maandag t/m donderdag. Iedereen die graag wil piano spelen is welkom.
Bel gerust voor informatie 0345-512587
of mail naar jvddool@hotmail.com
Lespraktijk: Schubertstraat 26 4102 BN Culemborg.


Margareth_Fischer

Margaret Fischer geeft privé pianoles in Culemborg.  ‘ Ik vind het erg leuk om les te geven aan kinderen en zeker ook aan volwassenen’ . Lespraktijk: Kievitweg 3.
E-mail: margaret.fischer@hetnet.nl. Telefoon: 06-41115620;  www.fischer-education.nl


Improvisatielessen
V
rij  en met aandacht
muziek maken
Voor nieuwsgierige kinderen, eigenwijze tieners, klassiek geschoolde volwassenen en alle combinaties daarvan. En vooral voor alle mensen die improviseren nogal spannend vinden. Begin met een introductie cursus van tien lessen, alleen of in een kleine groep.  Lees en luister verder op www.ariadneverstegen.nl


Hein Franssen

Hein heeft een pianopraktijk in het centrum van Culemborg. Gespecialiseerd in groepslessen voor kinderen (voordelig tarief). Vanuit toonsoorten en akkoordenleer wordt geïmproviseerd en van blad gespeeld, klassiek, pop, jazz. Door zijn ervaring in de forensische psychiatrie kan Hein goed omgaan met leerlingen met persoonlijkheids problematiek. Hein’s praktijk zit vaak vol. Als je toch wilt lessen heeft Hein voor beginners een onlinecursus opgezet: www.123pianoles.nl.  Leslokatie: Achter ’t Zand 48. Contact: 06-51884948.
Website Heinfranssen. Online lessen: www.123pianoles.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.