Programma 2016

Het programma van de 2e editie Pianowandeling Culemborg die op zondag 11 september 2016 plaatsvindt is compleet. In grote lijnen ziet het er als volgt uit:

  • 13:30: Opening in de Grote of St. Barbarakerk. Deze opening wordt opgeluisterd door speciale gast Mike del Ferro met een bijzonder optreden.
  • 14:00 – 16:00: vele, heel diverse piano-optredens op locaties in en om het oude centrum van Culemborg. Het schema hiervoor kunt u vinden in het programma dat u hieronder kunt downloaden.
  • 16:30: Slotconcert in de Grote of St. Barbarakerk. Bij dit slotconcert wordt acte de présence gegeven door pianist Daan Boertien en pianoduo Florian Verweij en Yang Yang Cai.

Helaas konden pianisten  Hans Bouwmeester en Rob Holleman door omstandigheden niet meedoen. We zijn blij dat er aan aantal nieuwe pianisten, o.a. van de talentklas Koninklijk Conservatorium, zich als vervanger hebben aangemeld.

De meest recente versie van het programma vindt u hier . De laatste aanpassing is op 7 september 2016 gedaan.

De plattegrond kunt u hier downloaden.  Het gehele programmaboekje kunt u op zondag 11 september op elke locatie ophalen en vooraf ook in de bibliotheek, bij T.I.P. in het Stadshuis of bij boekhandel Tomey en Verstegen.

IMG_5407