Programma 2017

Het programma van de 3e editie Pianowandeling Culemborg die op zondag 10 september 2017 plaatsvindt is compleet. In grote lijnen ziet het er als volgt uit:

  • 13:00: Opening in de Grote of St. Barbarakerk. Burgemeester Gerdo van Grootheest opent de Pianowandeling nadat er door pianist Bo Myttenaere een hommage aan Philip Glass is verzorgd.
  • 14:00 – 16:00: vele, heel diverse piano-optredens op locaties in en om het oude centrum van Culemborg. Het schema hiervoor kunt u vinden in het programmboekje dat vooraf tegen een kleine bijdrage te verkrijgen is bij boekwinkel Tomey en Museum Elisabeth Weeshuis in Culemborg, en op de dag zelf in de Grote of barbarakerk en op de Markt.
  • 16:30: feestelijke afsluiting in de Grote of St. Barbarakerk. Hier zullen pianist Nikola Meeuwsen en pianoduo Beth & Flo zorgen voor een muzikale en bruisende afsluiting van deze dag.
  • 18.00: After Party: vanaf 18.00 is het mogelijk deel te nemen aan de after party in het Huis van de Stad. Reserveren gewenst via info@hethuisvandestad.nl (buffet á €19,00 p.p. excl. drankjes)

Programma
Het programmaboekje is vanaf 26 augustus tegen een kleine bijdrage verkrijgbaar bij de balie van het Elisabeth Weeshuis (Herenstraat 29) en Boekhandel Tomey (Markt)i n Culemborg. Hier kunt u het programma downloaden.

Plattegrond
De plattegrond kunt u hier downloaden.

Programmaboekje
Het gehele, zeer informatieve programmaboekje kunt u op zondag 10 september bij de opening in de Grote of Barbarakerk en Op de Markt voor het Oude Stadhuis, tegen een kleine bijdrage van  €2,00 verkrijgen. Vanaf 26 augustus is het ook in de bibliotheek in de Herenstraat 29, of bij boekhandel Tomey en Verstegen op de Markt af te halen. Uw bijdrage maakt het mede mogelijk de Pianowandeling Culemborg te organiseren en te realiseren.
Het gehele programmaboekje kunt u hier downloaden. Veel leesplezier!