Pianowandeling 2018

Zondag 9 september vindt de 4e editie Pianowandeling in de binnenstad van de historische stad Culemborg plaats. We zijn trots op de samenwerking met Open Monumentendag omdat we weer een aantal bijzondere monumentale panden, en zelfs een beschermd stadsgezicht, onder de locaties hebben.

Het programma is bijna compleet. In grote lijnen ziet het er als volgt uit:

  • 12.30: De vliegende vleugel rijdt door de stad.
  • 13:00: Opening in de Grote of St. Barbarakerk door door speciale gast Marcel Worms die in het kader van Culemborg 700 jaar feestmuziek zal spelen en het ‘Culemborg dat klopt!’ lied zal begeleiden.
  • 14:00 – 16:00: vele, heel diverse piano-optredens op locaties in en om het oude centrum van Culemborg. Het programma wordt zo spoedig mogelijk op de website geplaatst en de programmaboekjes zijn twee weken vooraf te verkrijgen bij o.a.T.I.P. , bibliotheek en Boekwinkel Tomey & Verstegen. Stel zelf je programma samen, je kunt op elk willekeurig adres beginnen.
  • 16:30: Slotconcert in de Grote of St. Barbarakerk. Bij dit slotconcert wordt acte de présence gegeven door o.a. Duo Elan (Piano Duo Academy) en pianist Rangel Silaev.

Piano-actie
Vooraf aan de pianowandeling en/of na het slotconcert is het mogelijk op diverse horeca locaties in de binnenstad  met een ‘piano-actie’  te gaan eten. Zie ook piano-actie horeca. Alle informatie treft u aan in het programmaboekje dat zo spoedig mogelijk op de website geplaatst zal worden.

Met dank aan
Deze vierde editie is mede mogelijk danzij de financiele ondersteuning van het Culemborgs Ondernemersfonds, Stichting Culemborg 700, Prins Bernhard Cultuurfonds, Cultuurfonds Culemborg, RABO bank en donaties van particulieren.