Pianowandeling 2018

Zondag 9 september vindt de 4e editie Pianowandeling in de binnenstad van de historische stad Culemborg plaats. We zijn trots op de samenwerking met Open Monumentendag omdat we weer een aantal bijzondere monumentale panden, en zelfs een beschermd stadsgezicht, onder de locaties hebben.

Het programma is bijna compleet. In grote lijnen ziet het er als volgt uit:

  • 12.30: De vliegende vleugel rijdt door de stad.
  • 13:00: Opening in de Grote of St. Barbarakerk door door speciale gast Marcel Worms die in het kader van Culemborg 700 jaar feestmuziek zal spelen van Leonard Bernstein en het ‘Culemborg dat klopt!’ lied zal begeleiden.
  • 14:00 – 16:00: vele, heel diverse piano-optredens op locaties in en om het oude centrum van Culemborg. Het programma wordt zo spoedig mogelijk op de website geplaatst en de programmaboekjes zijn twee weken vooraf te verkrijgen bij o.a.T.I.P. , bibliotheek en Boekwinkel Tomey & Verstegen.
  • 16:30: Slotconcert in de Grote of St. Barbarakerk. Bij dit slotconcert wordt acte de présence gegeven door o.a. pianist Rangel Silaev.

Na het slotconcert is het mogelijk op diverse horeca locaties in de binnenstad  met een ‘piano-actie’  te gaan eten. Alle informatie treft u aan in het programmaboekje dat zo spoedig mogelijk op de website geplaatst zal worden.

Deze vierde editie is mede mogelijk danzij de financiele ondersteuning van het Culemborgs Ondernemersfonds, Stichting Culemborg 700, Prins Bernhard Cultuurfonds, Cultuurfonds Culemborg en donaties van particulieren.