Pianowandeling 2018

Pianowandeling 2018
Zondag 9 september vindt in de binnenstad van Culemborg alweer de 4e editie plaats van de Pianowandeling. We zijn trots op de samenwerking met Open Monumentendag omdat we weer een aantal bijzondere monumentale panden onder de locaties hebben.

Het programma is compleet! In grote lijnen ziet het er als volgt uit:

  • 12.30: De vliegende vleugel rijdt door de stad met pianist Emile Nanninga.
  • 13:00: Opening in de Grote of St. Barbarakerk door speciale gast Marcel Worms. Hij zal in het kader van Culemborg 700 jaar feestmuziek spelen en ook het ‘Culemborg dat klopt!’ lied begeleiden.
  • 14:00 – 16:00: Veel heel diverse piano-optredens op locaties in en om het oude centrum van Culemborg. De vliegende vleugel rijdt door de stad en is te bespelen door ieder die dat wil.
    Het complete programma wordt zo spoedig mogelijk op de website geplaatst. De programmaboekjes zijn twee weken vooraf te verkrijgen bij o.a. T.I.P. , de bibliotheek en Boekwinkel Tomey & Verstegen.
    Stel zelf je programma samen, je kunt op elk willekeurig adres beginnen.
  • 16:30: Slotconcert in de Grote of St. Barbarakerk. Bij dit slotconcert wordt acte de présence gegeven door o.a. Duo Elan (Piano Duo Academy) en pianist Rangel Silaev.

Programma: Bekijk hier het programma *
Locaties: Bekijk hier het locatie overzicht
Deelnemers: Lees hier meer over de deelnemende musici.

*wijzigingen voorbehouden. Die komen op de website indien nodig.

Piano-actie
Diverse horecagelegenheden komen met een piano-actie. Zij bieden u op 9 september iets extra’s aan.Vooraf aan de pianowandeling en/of na het slotconcert is het mogelijk hier wat te gaan eten. Alle informatie  staat straks in het programmaboekje dat zo spoedig mogelijk op de website geplaatst zal worden. Zie dan onder het kopje ‘piano-actie horeca. ’.

Met dank aan
Deze vierde editie is mede mogelijk dankzij de financiële ondersteuning van het Culemborgs Ondernemersfonds, Stichting Culemborg 700, Prins Bernhard Cultuurfonds, Cultuurfonds Culemborg, RABO bank en donaties van particulieren.