Programma 2020

Om iedereen optimaal te laten genieten van het festival leest je hier meer over hoe je je voorbereid en hoe je deze muzikale reis door de binnenstad kunt meebeleven:

Vaste looproute
Om het voor alle bezoekers mogelijk te maken 1,5 m afstand te bewaren is er een strak programma: elke locatie heeft een 30 minuten programma met telkens 15 min. looppauze waarbij de luisteraars naar de volgende locatie worden begeleid. Je meldt je aan voor een looproute en volgt de instructies van de organisatie op.
Locatie 2 op de Markt is een pauze van 30 min voor een hapje/drankje en genieten van de historische binnenstad. Aansluitend 15m. looppauze om je door de publieksbegeleider via de Kleine Kerkstraat te laten meenemen naar de volgende locatie.

Programmaboekje en toegangskaarten
Het programmaboekje en toegangskaarten zijn vanaf 25 augustus te verkrijgen bij het TIP, Boekhandel Tomey, en bij de kassa van Het Weeshuis.

Hoe werkt het Piano Buiten Festival?
Je kiest een looproute en meld je daarvoor aan via de site of op de dag zelf bij de startlocatie. Je start op de gekozen locatie en volgt dan de publieksbegeleider volgens  de aangegeven route.
 
Hoe kies je een looproute?
Als je bijvoorbeeld de jonge talentvolle Culemborgse pianist Emile Nanninga wilt beluisteren, kies je looproute 1 zodat je om 14.30 bij de Grote of Barbarakerk bent om naar Emile te luisteren. 

Waar kan ik een toegangskaart krijgen?
Vooraf
Je kunt vanaf 25 augustus een toegangskaart, in de kleur van de door jou gekozen looproute, ophalen bij het Toeristisch Informatie Punt (T.I.P., Oude Vismarkt 4) , boekhandel Tomey (Markt 36) of Museum het Weeshuis (Herenstraat 29) .

Op de dag zelf
– als je hebt aangemeld via het contactformulier op de website ontvang je bij de entree van jouw startpunt je toegangskaart in de bij de looproute behorende kleur: je naam staat na aanmelding op de gastenlijst.
Als je je nog niet hebt aangemeld, meld je je aan bij de door jouw gekozen startpunt en krijg je een kaart als er nog plek is.

Hoe wordt ik ontvangen? 
Tussen 12.30 en 12.50 meld je aan bij het door jou gekozen startpunt.
Op elke locatie is een ontvangst tafel waar je je kunt aanmelden, waar  je handen kunt reinigen en desgewenst een mondkapje kunt krijgen.

Kun je ook zitten tijdens het concert?
Op elke locatie zijn stoelen op 1,5m afstand geplaatst: verplaats deze niet.
Bij de Varkensmarkt is er ook een terras waar je van gebruik kunt maken met een drankje. Het is op de locaties met gras ook mogelijk om op het gras plaats te nemen. Neem eventueel een kussentje/kleedje mee.

COVID-19 maatregelen
Aanmelden voor een looproute is nodig in verband met de handhaving van de 1.5m en het maximale aantal mensen dat per locatie toegestaan is. Als u klachten heeft: blijf thuis!

Belangrijk:
Het is niet mogelijk on-aangemeld in- te lopen bij de locaties in verband met de Covid-19 regels en maximale aantal bezoekers per locatie: de  organisatie draagt de verantwoordelijkheid voor het voorzien en hanteren van de 1,5 m .  Je kunt wel eerder uitlopen indien dat nodig is. Alleen samen met jullie lukt dat!