PROGRAMMA 2020

Om iedereen optimaal te laten genieten van het festival leest je hier meer over het programma en welke muzikale reis je door de binnenstad kunt meebeleven.

Programmaboekje
Het programmaboekje en toegangskaarten zijn vanaf 25 augustus te verkrijgen bij het TIP, Boekhandel Tomey, en bij de kassa van Het Weeshuis. Op de dag zelf kun je je alleen aanmelden bij een startpunt als er nog plek is. Het programmaboekje kun je dan ook ophalen bij het door jou gekozen startpunt. Het programmaboekje kun je ook hier downloaden.

Zo werkt het Piano Buiten Festival
Je kiest een looproute en meld je daarvoor aan via de site of op de dag zelf bij de startlocatie. Je start op de gekozen locatie en volgt dan de publieksbegeleider met paraplu in de kleur van door jou gekozen looproute, volgens  de aangegeven route.

Vaste looproute
Om het voor alle bezoekers mogelijk te maken 1,5 m afstand te bewaren is er een strak programma: elke locatie heeft een 30 minuten programma met telkens 15 min. looppauze waarbij de luisteraars naar de volgende locatie worden begeleid. Je meldt je aan voor een looproute en volgt de instructies van de organisatie op.
Locatie 2 op de Markt is een pauze van 30 min voor een hapje/drankje en genieten van de historische binnenstad. Aansluitend 15m. looppauze om je door de publieksbegeleider via de Kleine Kerkstraat te laten meenemen naar de volgende locatie.

Zo kies je een looproute
Als je bijvoorbeeld de jonge talentvolle Culemborgse pianist Emile Nanninga wilt beluisteren, kies je looproute 1 (oranje) zodat je om 14.30 bij de Grote of Barbarakerk bent om naar Emile te luisteren. 
Zie programma schema.

Hier kun je een toegangskaart krijgen
Lees meer onder TOEGANGSKAARTEN.

COVID-19 maatregelen
Aanmelden voor een looproute is nodig in verband met de handhaving van de 1.5m en het maximale aantal mensen dat per locatie toegestaan is. Als u klachten heeft: blijf thuis! Laten we met elkaar bijdragen aan een goed verloop van dit festival.

_________________________________________________________________________