Wordt ook Pianovriend!

U kunt de stichting, en daarmee activiteiten zoals Pianowandeling Culemborg,  steunen door Pianovriend te worden. Dat kan als Pianovriend door mee te helpen of financieel.

Hoe wordt u Pianovriend?

Meehelpen?

Denk hierbij aan het organiseren van promotie activiteiten, de website bijhouden, coördineren van bijvoorbeeld programmaboekjes en posters ophangen. Ook zoeken wij altijd nog hulp vlak voor en tijdens de wandeling. Op onze Pianovrienden kunnen wij dan rekenen.

Financieel!

Financieel kan het met een jaarlijkse bijdrage van €10. Meer mag natuurlijk ook, graag zelfs. Een eenmalige (of structurele) donatie kunt u uiteraard nu al overmaken op NL02 RABO 0310 4027 35 t.n.v. Stichting Pro Piano o.v.v. “Pianovriend – uw naam, woonplaats en mailadres”.

Vul uw contactgegevens a.u.b. hieronder in.

Laat hoe dan ook a.u.b. hieronder u contactgegevens achter en laat ons een bericht achter. Wij sturen u dan de mogelijkheden en uiteraard wat wij u kunnen bieden. Veel dank!

Heeft u liever telefonisch contact, zie dan de contact pagina voor onze telefoonnummers. Voor een Pianovriend nemen wij altijd op.

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.