TOEGANGSKAARTEN

Om iedereen optimaal te laten genieten van het festival lees je hier meer over hoe je je voorbereid en hoe je deze muzikale reis door de binnenstad van Culemborg kunt meebeleven:

Zo kun je een toegangskaart krijgen
Vooraf
Je kunt vanaf 25 augustus een toegangskaart, in de kleur van de door jou gekozen looproute, ophalen bij het Toeristisch Informatie Punt (T.I.P., Oude Vismarkt 4) , boekhandel Tomey (Markt 36) of Museum het Weeshuis (Herenstraat 29) .
Via het aanmeldformulier kun je je ook aanmelden voor een toegangskaart: geef hierbij aan welke looproute je wilt volgen en met hoeveel personen. Je komt dan op de gastenlijst en kunt de kaarten op de dag zelf bij de entree van het betreffende startpunt ophalen.

Op de dag zelf
– als je hebt aangemeld via het contactformulier op de website ontvang je bij de entree van jouw startpunt je toegangskaart in de bij de looproute behorende kleur.
Als je je nog niet hebt aangemeld, meld je je aan bij de door jouw gekozen startpunt en krijg je een kaart als er nog plek is.

Voor het programma met looproutes klik hier.

N.B. Als je je aanmeldt, geef je hiermee te kennen dat je zonder klachten, die mogelijkerwijs met COVID-19 te maken kunnen hebben, zal deelnemen.

Zo en zo laat word je ontvangen
Tussen 12.30 en 12.50 meld je je aan bij het door jou gekozen startpunt.
Op elke locatie is een ontvangst tafel waar je je kunt aanmelden, waar  je handen kunt reinigen en desgewenst een mondkapje kunt krijgen.

Zo zit het met zitplaatsen
Op elke locatie zijn +/- 50 stoelen op 1,5m afstand geplaatst: gelieve deze niet te verplaatsen. Als je op de Varkensmarkt op het terras wat wilt drinken/eten en luisteren, kun je op het terras plaatsnemen en wat bestellen. Voor het podium staan ook 50 stoelen voor als je alleen wilt luisteren. 
Het is op de locaties met gras ook mogelijk om op het gras plaats te nemen. Neem eventueel een kussentje/kleedje mee.

COVID-19 maatregelen
Aanmelden voor een looproute is nodig in verband met de handhaving van de 1.5m en het maximale aantal mensen dat per locatie toegestaan is. Als u klachten heeft: blijf thuis! Laten we met elkaar bijdragen aan een goed verloop van dit festival.