Kasteeltuin pianoconcerten

In de zomer van 2019 is er pianoconcert serie  die plaatsvindt in de kasteeltuin van Culemborg. Donderdag 4 juli vindt het eerste concert plaats, waarbij pianiste Ellen Verhagen samen met de jonge talentvolle pianist Emile Nanninga uit Culemborg een sfeervolle avond verzorgt met minimal music. Beleef de historische omgeving en de natuur die samensmelt met de pianoklanken. Genieten op een zelf gekozen plek in de kasteeltuin
Neem je stoel, matje of deken mee en geniet van je zelf meegebrachte hapjes, drankjes met je vrienden en/of familie. Iedereen is welkom, voor alle leeftijden toegankelijk. Het andere pianoconcert vindt plaats op donderdag 25 juli met gastpianist Michiel Roosen. 
De entree is gratis. Er wordt wel een bijdrage als tegemoetkoming in de kosten gevraagd voor dit bijzondere concert (huren van de vleugel, de musici en kasteeltuin Culemborg). Indicatie: €12,50 p.p.

Meer informatie en Kasteelmenu bij ’t Kasteeltje
Locatie: Lange Meent 11, Culemborg. Aanvang 20.00. Kasteeltuin open vanaf 19.15.

Pianisten Emile Nanninga en Michiel Roosen zijn ook te beluisteren bij Pianowandeling Culemborg zondag 15 september.
Vrijwilligers van Stichting kasteeltuin Culemborg zijn er om het een en ander te vertellen over deze mooie plek. Bij Brasserie ’t Kasteeltje is er vooraf een kasteelmenu mogelijk (Markt 30). Meld dit bij binnenkomst dan zorgen zij dat je op tijd bent voor het concert.
Kom vast in de stemming met het bekijken van dit filmpje.
www.ellenverhagen.com www.kasteeltuinculemborg.nl

www.BrasserieHetKasteeltje.nl

Foto: Huub van Beurden.