Programma 2021

Om iedereen optimaal te laten genieten van het festival lees je hier meer over het programma en welke muzikale reis je door de binnenstad kunt meebeleven.

 

Zo werkt het Piano Buiten Festival

Je kiest een looproute en meldt je daarvoor aan via deze site of op de dag zelf bij de startlocatie. Je start op de gekozen locatie en volgt de door jou gekozen looproute met bijbehorende locaties.

 

Vaste looproute
Om het voor alle bezoekers mogelijk te maken 1,5 meter afstand te bewaren is er een strak programma: elke locatie heeft een 30 minuten programma met telkens 15 minuten pauze waarbij de luisteraars naar de volgende locatie kunnen wandelen. Je meldt je aan voor een looproute en volgt de instructies van de organisatie op.

Locatie 2 op de Markt is een pauze van 30 min voor een hapje/drankje en om te genieten van de historische binnenstad. Aansluitend wandel je zelf via de Vismarkt en de Tollenstraat naar de Ramstoren (locatie 3).

 

Zo kies je een looproute

Programma Piano Buiten Festival 2021 - festival schema

Op de pagina Pianisten (in het menu onder Piano Buiten Festival) kan je bovenstaand festival schema opnieuw vinden, maar dan met meer informatie over de pianisten. Zo kan je kiezen welke route je wilt wandelen. Alle routes hebben een startpunt (het nummer) en kleur. Twee voorbeelden:

  1. Wil je Hielko Ubels horen spelen om 16.00 uur bij het Stadskantoor? Kies dan looproute 2/ groen. Je begint dan dus op locatie 2, de Markt en eindigt voor het laatste concert van Hielko.
  2.  Om Mike del Ferro in de Boomgaard achter het Weeshuis te horen spelen kies je startpunt 5/ roze of 6/ geel. Dan is je start achter de Grote of Barbarakerk (locatie 5) of tussen de bomen bij het Stadskantoor (locatie 6). Je komt dan vanzelf uit in de Boomgaard voor een concert van Mike del Ferro.

COVID-19 maatregelen

Aanmelden voor een looproute is nodig in verband met de handhaving van de 1.5 meter en het maximale aantal mensen dat per locatie toegestaan is. Als u klachten heeft: blijf thuis! Laten we met elkaar bijdragen aan een goed verloop van het festival.

Zo kan je je aanmelden

Het beste is om je via deze website aan te melden (uiterlijk tot zaterdag 11 september, 18:00 uur). We zijn namelijk gebonden aan een maximum aantal mensen per locatie. Aanmelden doe je met het formulier op de pagina Toegangskaarten. Het Piano Buiten Festival is gratis, al wordt een donatie op prijs gesteld.

Op de dag zelf kun je je alleen aanmelden bij een startpunt als er nog plek is.

Programmaboekje

Informatie over het Piano Buiten Festival, het schema met looproutes en meer wordt gepubliceerd in een programmaboekje. Deze is hier in te zien en op de dag zelf op te halen bij het door jou gekozen startpunt.

Fotograaf in actie tijdens evenement - John Verhagen in 2016 - fotograaf Peter Steutel

John Verhagen in 2016 in actie (Fotograaf Peter Steutel)

Fotografie & Video tijdens festival

Stichting Pro Piano laat tijdens haar evenementen foto’s en/of video maken van de activiteit in de meest algemene zin. Zij heeft niet de opzet om persoonsgegevens weer te geven, maar een indruk te geven van het betreffende evenement en de beleving daarvan.

 

Fotograven
Er zijn enkele aangewezen fotograven en filmmakers aanwezig namens Stichting Pro Piano. Zij doen hun werk in opdracht van de Stichting.

 

Publicatie

De gemaakte foto’s worden, na controle op aspecten van de AVG, gepubliceerd op deze website en/of haar social media.

 

Bezwaar
Mocht u bezwaar hebben dat u of uw kind op de foto komt, wilt u dit dan aangeven bij de fotograaf? Deze zal daar zoveel als mogelijk rekening mee houden.
Indien u achteraf – na publicatie – bezwaar heeft, neem dan contact op met Piano Culemborg. De betreffende foto of beeldfragment zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.

 

Privacyverklaring
Wij verwijzen naar ons Privacyverklaring voor meer informatie over  hoe wij omgaan met persoongegevens. 

Programmaboekje 2021

Programmaboekje 2016

Deze website gebruikt Cookies om u de beste ervaring op onze website te geven.