Aanmelden Piano Buiten Festival 2020 bij startlocaties

Aanmelden via de website is niet meer mogelijk. Maar je kan op zondag 13 september 2020 op de start locaties waar nog plek is vanaf 12:30 uur een kaart ophalen.

Maak dus alvast een keuze voor je looproute met bijbehorende startpunt. Let op: met deze keuze bepaal je expliciet naar welk(e) concert(en) je gaat. Kies je b.v. voor startpunt Het Weeshuis, dan volg je de oranje looproute. Zie hier het programma schema met looproutes.

Zitten: Voor gasten die minder goed te been zijn, zijn er op elke locatie 50 stoelen. Je kunt ook een matje/kleedje meenemen om op het gras te zitten. 

Media: Er zal tijdens het Piano Buiten Festival in het kader van een documentaire over Max Valkenburcht (14.30 bij Stadskantoor, route groen, startpunt 1) door een publieke zender gefilmd worden. Ook worden er foto’s gemaakt. Door je aan te melden geef je aan dat je hierover geïnformeerd bent en geen bezwaar hebt voor het gebruik van deze media. 

Deel dit nieuws:

Andere nieuwsberichten

Piano Buiten Festival

Nog een maand: promotie is gestart!

Nog een kleine maand voor het Piano Buiten Festival, dus de promotie is gestart. De website is vernieuwd en toegangskaarten kunnen worden besteld. We worden

Nieuwe Website Piano Culemborg - Piano Buiten Festival
Uncategorized

Nieuwe website live!

Met het Piano Buiten Festival 2021 aanstaande was het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Met trots presenteren wij dan ook

Programmaboekje 2021

Programmaboekje 2016

Deze website gebruikt Cookies om u de beste ervaring op onze website te geven.