Donatie of sponsoring

Piano Culemborg, en in het bijzonder het Piano Buiten Festival, is gratis en voor iedereen vrij toegankelijk. Het ontwikkelen en onderhouden van deze website, en het organiseren van de Pianowandeling, kosten echter wel geld. Daarom kun je Pianovriend (particulieren) of Pianosponsor (bedrijven en organisaties) worden van de Pianowandeling.

Piano Culemborg - Piano Buiten Festival - Donatie

Scan de QR code met uw telefoon of klik op de QR code om uw donatie te doen.

Of maak uw donatie eenmalige (of structurele) over op:

NL02 RABO 0310 4027 35 t.n.v. Stichting Pro Piano

Graag onder vermelding van “Pianovriend – uw naam, woonplaats”

Wordt ook Pianovriend! (particulieren)

U kunt Stichting Pro Piano, en daarmee activiteiten zoals het Piano Buiten Festival, steunen door Pianovriend te worden. Dat kan als Pianovriend door mee te helpen of met een donatie.

 

Meehelpen?
Denk hierbij aan het organiseren van promotie activiteiten, de website bijhouden, coördineren van bijvoorbeeld programmaboekjes en posters ophangen. Ook zoeken wij altijd nog hulp vlak voor en tijdens de wandeling. Op onze Pianovrienden kunnen wij dan rekenen.

 

Financieel
Financieel kan het met een bijdrage van bijvoorbeeld €10,- maar meer mag natuurlijk ook, graag zelfs. Een eenmalige (of structurele) donatie kunt u uiteraard nu al overmaken op NL02 RABO 0310 4027 35 t.n.v. Stichting Pro Piano o.v.v. “Pianovriend – uw naam, woonplaats en mailadres”.

 

Wilt u ons structureel ondersteunen, neem dan contact met ons op.

Wilt u Pianosponsor worden? (bedrijven en organisaties)

 

 

Laat het ons weten via de contact pagina. 

 

Wij nemen dan contact met u op over het sponsoren van Piano Culemborg of een specifieke activiteit zoals het Piano Buiten Festival.

Programmaboekje 2021

Programmaboekje 2016

Deze website gebruikt Cookies om u de beste ervaring op onze website te geven.