Pianocomité

Het Pianocomité bestaat uit een diverse groep pianisten en pianoliefhebbers:

Hanny de Winter

Artistiek

Hanny de Winter is pianist en organist. Toen ze hoorde over de Pianowandeling in Culemborg dacht ze meteen ‘dat is wat ik altijd al wilde doen’, en zo besloot ze de organisatie van de Pianowandeling te gaan helpen. Ze begeleidt graag zangers, instrumentalisten en koren, en ze improviseert graag. Ook gaf ze een soloconcert in de Gasthuiskapel te Zaltbommel.

Ze werkt als pianodocent in haar studio in Geldermalsen, waar muziek een creatie is, en gaf in 2014 ook een masterclass. Haar passie is om mensen in de stroom van de muziek te brengen, waardoor ze zich vrij voelen te musiceren. Ze verdiept zich in mens-zijn, kind en muziek. Ze is lid van het  familie-ensemble Sound of 4, treedt graag op en houdt ervan met haar pianospel mensen te ontroeren en te raken. Ze is een kenner op het gebied van pianisten en organiseren en stond het comité bij met haar adviezen vanuit haar vak als pianodocent.

 

www.hannydewinter.nl

Elmar van Loon

Financiën / Website / Social Media

Al van jongs af aan speelt Elmar piano. Met zijn klassieke achtergrond (meer dan 17 jaar les) heeft hij veel opgetreden als solist, begeleider van koren en instrumentalisten. Elmar houdt ook van rock en pop muziek. Naast piano/toetsen speelt Elmar ook basgitaar en zingt hij, voornamelijk in bandjes. Elmar componeert al jaren zelf muziek, vooral songs met eigen teksten. Daarnaast is hij ook nog geluidstechnicus.

Vanwege zijn jonge gezin doet hij het momenteel iets rustiger aan. Al kan Elmar muzikaal nooit echt stil zitten. Zo geeft hij op donderdagavonden pianoles in zijn studio in Culemborg. Elmar is werkzaam als Compensation & Benefits Head Europe bij CEVA Logistics. Hij is de financiële man in onze organisatie.

 

www.elmarvanloon.nl

Peter Steutel

Vormgever

Peter Steutel

Peter Steutel is beeldend kunstenaar, grafisch vormgever en communicatie-trainer/adviseur met een ruime werkervaring. Peter speelt zelf geen piano maar bezoekt wel concerten. Kunst en Cultuur heeft zijn belangstelling en hij levert graag een organisatorische bijdrage aan prikkelende, vernieuwende projecten. Zoals bijvoorbeeld aan het Culemborgse Piano Buiten Festival, waarvoor hij ondermeer de vormgeving van het publiciteitsmateriaal verzorgt. Peter zegt ‘mijn bijdrage in de organisatie van dit evenement brengt mij in contact met veel interessante mensen en is een van de manieren om mij thuis te voelen in Culemborg’.

Zonder Peter, geen mooi vormgegeven posters en boekjes!

 

www.psteutel.com

Nadere informatie volgt over:

Carmensita Overdijk

Dennis Broeders

Melissa Verhagen

Suzanne Beek

Voormalige leden van het Pianocomité zijn:

Pianocomite Ellen Verhagen - transparant

Ellen Verhagen

Initiator & Artistiek Leider

Ellen was initiator en artistiek leider van de Pianowandeling. Ze was pianist, organisator van diverse piano- en Argentijnse tango gerelateerde evenementen, PR/communicatie-adviseur en docent.

 

Op zondag 20 februari 2022 is Ellen op 64-jarige leeftijd overleden. Wij zijn dankbaar voor hetgeen Ellen ons heeft gegeven: zevenmaal een Pianowandeling in Culemborg.

 

 

 

In Memoriam

Ton van der Voort

Organisator

Ton van der Voort
Zeer gedreven begeleidend pianist met ervaring op zakelijk gebied en projectplanning. Zijn expertise stelt het comite in staat om zowel organisatorisch als zakelijk een juiste koers te kunnen varen. Ton is werkzaam als project en organisatie manager bij Purple Square Management Partners.

Marit Janssens

Vanuit haar werk houd Marit zich projectmatig bezig met opdrachten op het gebied van administratieve dienstverlening, redactionele werkzaamheden, en algehele ondersteuning. Ook bibliotheek en documentatie behoren tot haar werkgebied.
Bij de opstart van Piano Culemborg heeft Marit dan ook de basis gelegd hoe het Pianocomité zichzelf organiseert.

Programmaboekje 2021

Programmaboekje 2016

Deze website gebruikt Cookies om u de beste ervaring op onze website te geven.